Creative Projects

La niña no quiere

Heu assistit mai a un monòleg d’òpera proper, amb teatre, música i tocs de clown?
«La niña no quiere» és un espectacle unipersonal que us oferirà aquesta experiència amb vulnerabilitat, tendresa i sobretot, sentit de l’humor. 

¿Habéis asistido alguna vez a un monólogo de ópera, que fuera cercano, y que incluyera teatro, música y unos toques de clown?
«La niña no quiere» es un espectáculo unipersonal que os ofrecerá esta experiencia con vulnerabilidad, ternura, y sobre todo, sentido del humor.

 

Sequenza, o la deconstrucció d’una diva.

Recital escènic multilingüe no recomanat per a amants de la música clàssica intransigents. Una posta en escena molt divertida on la música acadèmica del segle XX i el cabaret es donen la mà, i on la protagonista es qüestiona a sí mateixa i al seu cant, a partir d’un problema inesperat en l’actuació.

 

De l’òpera al cabaret

Qui no ha estat temptat alguna vegada de considerar l’òpera com un gènere “seriós”, i el cabaret com quelcom més aviat…”frívol”? Però la realitat, més complexa, escapa i transcendeix qualsevol categoria simplificadora: ni l’òpera és tan seriosa, ni el cabaret és tan frívol com sovint pensem! Aquest concert dóna la possibilitat d’experimentar l’aproximació d’aquests dos gèneres.